na vrh

Balkansko takmičenje masaže

Blog

Balkansko takmičenje masaže
Balkansko takmičenje masaže

Balkansko takmičenje u masaži održano je 29. i 30. maja u Inđiji. "Orient" edukativni centar imao je tu čast da bude sponzor i da pruži veliki doprinos realizaciji ovog takmičenja.

Maseri svih država Balkana imali su priliku da pokažu kolegama svoje umeće u masaži, ali i da usvoje nova znanja i tehnike. 

Pedeset takmičara bilo je podeljeno u četiri kategorije: oblikovanje, švedska masaža, wellness masaža, kao i masaža slobodnim stilom. 

Takmičenje, koje je trajalo dva dana, sastojalo se od četiri runde u kojima su takmičari masirali jedni druge, a odluku o tome ko je najbolji donele su sudije, među kojima je bila i Kristina Mlađenović, osnivač našeg edukativnog centra. 

Takođe, u sklopu takmičenja organizovane su i edukacije za takmičare, a prisutni su imali priliku da vide i kako sudije masiraju!

Jedna od takmičara bila je i naša edukatorka Žaklina Brkić koja je osvojila treće mesto u kategoriji wellness masaže.

U prilog tome koliko su takmičari bili dobri, govori to da je u kategorijama oblikovanja i masaže slobodnim stilom bilo po dva pobednika, a ukupnu pobedu na takmičenju osvojila je Sanja Smajić iz Srbije!  Podeljeno je i preko 70 poklon paketa sa prozivodima Orient cosmetics-a.